PENSION

Har du svært ved at overskue, hvordan det står til med din pensionsopsparing?


Pension er et komplekst område. Derfor sørger vi også for, at du får den mest kompetente rådgivning. Vi hjælper dig og inddrager alle dine aktiver, så du får en pensionsordning, der passer lige til dig og dit liv.

Vores pensionschef Karen Fog Lisvad kender både muligheder og begrænsninger og kan forklare dig på djurslandsk, hvordan du er stillet. I kan sammen lave en plan, du kan forstå. Karen går op i at sikre dig imod de bump, du kan møde på vejen, så du kan leve det liv, du ønsker.  

 

Aldersopsparing 
Aldersopsparing minder meget om den kendte kapitalpension. Den største forskel er, at der ikke er fradrag for dine indbetalinger og omvendt er der ikke afgift til staten ved udbetaling. 
Læs mere

 

Ratepension 
En ratepension udbetales som navnet beskriver i rater. Du får skattefradrag for indbetalinger til din ratepension. 
Læs mere

 

Livrente 
Med en livrente får du udbetalt din pensionsopsparing som et fast beløb hver måned, efter at du har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet. Udbetalingerne sker så længe, du er i live. Det betyder, at udbetalingerne fortsætter - også selv om du bliver 100 år. 
Læs mere


Select Bæredygtig
Skal din pension gøre en bæredygtig forskel?

- Invester din pension med omtanke.

Læs mere


PensionsInfo 
PensionsInfo er et samarbejde mellem pensionskasser, livsforsikringsselskaber, pengeinstitutter og offentlige myndigheder. 
PensionsInfo samler alle dine pensionsopsparinger, hvor du kan se en samlet oversigt på alle de pensionsordninger som er tilmeldt PensionsInfo. 
Læs mere 

 

Lokal Puljeinvest 
I samarbejde med Sparinvest udbydes Lokal Puljeinvest. Lokal Puljeinvest er til dig, som ikke selv ønsker at holde øje med dine investeringer, men som løbende ønsker at få tilpasset dine investeringer. 
Læs mere

 

Firmapension

Firmapension er sund fornuft og sikkerhed for din virksomhed. Dine medarbejdere får økonomisk tryghed, mens de arbejder, og når de går på pension. Samtidig undgår du, at lønudgifter ved sygdom løber løbsk.
Læs mere