Prøv den nye net- og mobilbankNy net og mobilbank firkantet

Vi er glade for, at du har lyst til at prøve den nyeste versionen af din nye net- og mobilbank. Den er ikke færdig, men vi vil gerne vise dig hvor langt vi er kommet. Samtidig bygger vi videre for fuld damp – og vi tør godt love dig en række spændende, nye muligheder, som gør din økonomi mere overskuelig og dine daglige bankforretninger nemmere.


I første omgang er det net- og mobilbanken til private du prøver. Senere på året kommer også en ny version til erhverv. 


Grundlæggende funktioner i et lækkert design

Vi er startet med grundstenene, nemlig alt det du i dag også kan i den nuværende net- og mobilbank. Her ud over kan du også vælge at se konti i andre pengeinstitutter, så du kun behøver logge på et sted.
På sigt vil du kunne gøre forsiden personlig og selv bygge den op med det indhold, du ønsker.  I designet gør vi netbanken så tilgængelig som overhovedet muligt. Og så skal den visuelle stil være imødekommende og genkendelig uanset, hvilket device du oplever netbanken på.

Har du brug for at gøre noget, som endnu ikke er muligt i den nye net- og mobilbank, kan du med et enkelt klik skifte over i den nuværende netbank. 

Hvad kan du glæde dig til?

Målet med netbanken er at give dig fuldt overblik over din økonomi – helt enkelt. Det betyder, at du ikke kun skal kunne styre din daglige økonomi i netbanken, men vi giver dig også mulighed for at se og ordne dine lån, pension, forsikring etc. Og på en let og intuitiv måde, hvor du ikke drukner i detaljer. Det er ambitiøst, men vi skal nok nå det, et skridt ad gangen.


Brug MitID

På den nye netbank kan du også overgå til MidID.. Læs mere om MitID her

Log på den nye netbank her


Hent den nye mobilbank app. 

AppStore: Søg efter "SparekassenDjursland"

GooglePlay: Søg efter "Sparekassen Djursland mobilbank"