BLIV KUNDE I SPAREKASSEN DJURSLAND 

Ønsker du at skifte pengeinstitut? 

Så skift til Sparekassen Djursland. Det er nemt og gratis. Kom ind og få en kop kaffe og en uforpligtende snak. Vi hjælper dig med alt det praktiske. Send gerne en mail lige nu, så kontakter vi dig.

 

Det er HELT GRATIS at skifte til os 


Vi tager ingen gebyrer for at flytte dine konti mv. til Sparekassen Djursland. Vi betaler desuden alle dine omkostninger, hvis dit tidligere pengeinstitut tager penge for at afvikle lån, overflytte din pension og børneopsparinger.

 

Skal du flytte lån og kreditter, vil vi kreditvurdere dig. Din nye rådgiver vil spørge til din jobsituation, bede om seneste lønsedler, årsopgørelser fra SKAT m.v. Vi vil nemlig gerne lære dig at kende, så vi kan tilbyde de bedste løsninger for dig.

 

Det er nemt: Vi flytter din Nemkonto mv. 


Sparekassen flytter dine betalinger til betalingsservice, dine faste overførsler, Nemkonto m.v. Din arbejdsgiver får automatisk besked om din nye Nemkonto. Vi sørger også for kontakten til dit tidligere pengeinstitut. 


Det tager maksimalt syv bankdage 

Vi flytter dine konti og betalingsaftaler i løbet af syv bankdage. Det tager lidt længere tid at flytte lån, pensionsopsparinger, og værdipapirdepoter.

 

Læs mere om at skifte pengeinstitut 

Du kan læse mere om skift af pengeinstitut i denne pjece " Sådan skifter du bank". Pjecen indeholder også en tjeklister over de dokumenter, du med fordel kan tage med til dit møde i Sparekassen. 

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Udfyld formularen herunder.

Så kontakter vores lokale rådgiver dig, og sammen finder I tid til en uforpligtende kop kaffe i Sparekassen.