Apple Pay 

Apple Pay er en nemmere og sikrere måde at betale i butikker med din iPhone eller dit Apple Watch på. Transaktionen sker lynhurtigt, og du skal ikke bruge andet end de enheder, du allerede har på dig.

Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed, hos Apple Pay eller delt med forhandleren, når du betaler. Apple Pay gemmer ikke nogen transaktionsoplysninger, der kan blive sporet tilbage til dig, og dine køb er dermed en privat sag. Det har derfor aldrig været nemmere, sikrere eller mere diskret at betale i butikker, i apps og på nettet.

Du kan både lægge dit Mastercard Kredit, Debit eller dit VISA-Dankort ind i Wallet.

Hvor kan jeg bruge Apple Pay?

Du kan bruge Apple Pay alle de steder i ind- og udland, der skilter med kontaktsløst symbolet samt Apple Pay symbolet.

Føj dine kort til Apple Wallet

Du kan tilføje dine kort til Apple Pay via Apple Wallet eller via din Mobilbank.

Add_to_Apple_Wallet_rgb_DK
 

  • På din iPhone skal du åbne Wallet-appen og trykke på + og vælge kort. Du kan også gå i din Mobilbank, vælge kortoversigt, klikke på "Tilføj til wallet" og herefter på "Føj til Apple Wallet" på det aktuelle kort.  
  • For at bruge Apple Watch skal du åbne Apple Watch-appen på din iPhone, vælge “Wallet & Apple Pay” og trykke på “Tilføj kredit- eller debetkort”.
  • iPad skal du gå til Indstillinger, åbne “Wallet & Apple Pay” og vælge “Tilføj krediteller debetkort”.
  • MacBook Pro med Touch ID skal du gå til Systemindstillinger, vælge “Wallet & Apple Pay” og klikke på “Tilføj kort”.

Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler.

Sikker og diskret 

Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Apples servere og bliver heller ikke delt med forhandlerne. Apple Pay gemmer ikke nogen transaktionsoplysninger, der kan blive sporet tilbage til dig, og dine køb er dermed en privat sag.