Søg
Log på underskriftrum
Log på Netbank
Log på Netbank
Netbank privat
Netbank erhverv
Log på underskriftrum

PENSION

Opsparingen til din pension skal tilrettelægges, så du får mulighed for at leve livet, den dag du forlader arbejdsmarkedet. 

 

Sparekassen Djursland har mulighed for at give dig et overblik over dine pensionsordninger, samt rådgive dig om de supplerende muligheder indenfor forsikring og investering. 

 

Pensionsområdet kan virke meget komplekst, se en beskrivelse af de forskellige pensionsordninger herunder.

 

Kapitalpension 
Skattereformen fra den 13. september 2012 har ændret på reglerne, således du ikke længere får skattefradrag for indbetalinger til din kapitalpension. 
Læs mere

 

Aldersopsparing 
Aldersopsparing minder meget om den kendte kapitalpension. Den største forskel er, at der ikke er fradrag for dine indbetalinger og omvendt er der ikke afgift til staten ved udbetaling. 
Læs mere

 

Ratepension 
En ratepension udbetales som navnet beskriver i rater. Du får skattefradrag for indbetalinger til din ratepension. 
Læs mere

 

Livrente 
Med en livrente får du udbetalt din pensionsopsparing som et fast beløb hver måned, efter at du har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet. Udbetalingerne sker så længe, du er i live. Det betyder, at udbetalingerne fortsætter - også selv om du bliver 100 år. 
Læs mere

 

PensionsInfo 
PensionsInfo er et samarbejde mellem pensionskasser, livsforsikringsselskaber, pengeinstitutter og offentlige myndigheder. 
PensionsInfo samler alle dine pensionsopsparinger, hvor du kan se en samlet oversigt på alle de pensionsordninger som er tilmeldt PensionsInfo. 
Læs mere 

 

Spar Djurs Puljeinvest 
I samarbejde med Sparinvest udbydes Spar Djurs Puljeinvest. Spar Djurs Puljeinvest er til dig, som ikke selv ønsker at holde øje med dine investeringer, men som løbende ønsker at få tilpasset dine investeringer. 
Læs mere

 

Firmapension 

Firmapension er sund fornuft og sikkerhed for din virksomhed. Dine medarbejdere får økonomisk tryghed, mens de arbejder, og når de går på pension. Samtidig undgår du, at lønudgifter ved sygdom løber løbsk. 

Læs mere

Få et tilbud