Her finder du seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sparekassen. 

DIGITAL SIKKERHED - UNDGÅ SVINDEL OG IDENTITETSTYVERI

Kommende renteændring

Nye rentevilkår for ind- og udlån


Vi justerer rentesatserne for ind- og udlån for både privat- og erhvervskunder. Renteændringerne sker af forretningsmæssige årsager som følge af det generelt stigende renteniveau. Senest har Nationalbanken hævet renten med 0,60 procentpoint den 28. oktober 2022.


Pr. 20. december 2022 hæver vi derfor ind- og udlånsrenten for variabelt forrentede udlån og kreditter med op til 0,55%.


Du vil op til den 20. december 2022 modtage en meddelelse, som beskriver de konkrete ændringer for dig.


Du kan altid se de aktuelle og kommende rentesatser på de enkelte konti her. Hvis dette giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte din rådgiver. 

Selvstændige skal selv huske at spare op til pensionsalderen

Selvstændige med egen virksomhed skal selv huske at spare op til fremtiden som pensionist.

Mange selvstændige har primært fokus på, at virksomheden har det godt, hvilket kan betyde, at der ikke løbende indbetales på pensionsordninger, som de fleste lønmodtagere gør.

Der kan være flere konsekvensen af manglende indbetaling på pensionsordninger, men den vigtigste for de fleste er, at indtægten i pensionsalderen kan blive væsentlig lavere end du er vant til, mens du arbejder.

Opsparing i virksomheden kan jo også være en form for pensionsopsparing, men vi anbefaler altid, at du spreder dine opsparinger ved at kombinere opsparing i virksomheden med opsparing på pensionsordninger. Årsagen hertil kan være mange, men både muligheden for at kreditorbeskytte opsparingen og skattefordelen ved spredningen, er åbenlyse fordele.

Det giver ofte mening at vente med at indbetale på pensionsordninger til sidst på året, når du har et overblik over årets resultat og likviditet. Netop nu er året 2022 ved at rinde ud, og derfor er det nu, du skal give din pensionsopsparing lidt ekstra opmærksomhed.

Har du brug for rådgivning omkring netop dine muligheder, så kontakt gerne Pensionschef Karen F. Lisvad på tlf. 87 79 79 88 eller mail kfl@spardjurs.dk.


Med venlig hilsen

Sparekassen Djursland

Opdatering af dine oplysninger!

Vi kontakter løbende vores kunder for at sikre, at de oplysninger vi har registreret, er korrekte og ajourførte. Det gør vi for at leve op til de krav myndighederne stiller til os.

Som kunde i Sparekassen vil du derfor, i løbet af de kommende måneder, modtage et brev i e-boks, hvor vi beder dig om at udfylde opdaterede oplysninger om dit forretningsomfang med os – det håber vi, at du vil hjælpe os med.

Du behøver dog ikke at vente på, at du modtager et brev fra os.

Via nedenstående link har du mulighed for at opdatere dine oplysninger allerede nu - du kan også opdatere oplysninger på vegne af dit barn. Det eneste du skal have klar er MitID.

Link til opdatering af oplysninger 


Vi kan desværre ikke garantere, at du modtager et brev på samme tid som din øvrige husstand - du kan dog altid anvende ovenstående link, hvis du alligevel ønsker at udfylde oplysningerne, inden du selv modtager et brev i e-boks.

Tak for hjælpen!


Sparekassen tilbyder nu landbrugsforsikringer

Sparekassen Djursland tilbyder nu landbrugsforsikringer i samarbejde med Alm. Brand

Fra den 30. september tilbyder Sparekassen Djursland forsikringer målrettet sparekassens mange landbrugskunder. Det sker i samarbejde med forsikringsselskabet Alm. Brand.

”Vi er rigtig glade for nu at kunne tilbyde disse konkurrencedygtige forsikringsprodukter til vores mange landbrugskunder. Det gør os i stand til at levere 360 graders service via vores dygtige landbrugsrådgivere i samarbejde med Alm. Brands landbrugsassurandører, og for kunden betyder det muligheden for at samle sine bank- og forsikringsprodukter ét sted,” siger direktør i Sparekassen Djursland Peter L. Sørensen.

Direktøren fremhæver, at det i mange sammenhænge, hvor kunden i forvejen er i dialog med sparekassen, kan være en fordel at bringe forsikringsrådgivningen i spil.

”Det kan for eksempel være, når landbrugsrådgiveren og kunden taler om en ny maskine til gården før det egentlige køb. Her vil det være oplagt også at tale forsikring,” siger Peter L. Sørensen.

Udover forsikringsprodukterne tilbyder Sparekassen ydermere fra årsskiftet en værdipakke, som er tilpasset de særlige behov, et landbrugserhverv i omstilling står med. Det sker ligeledes i samarbejde med Alm. Brand og en række øvrige partnere. Tilbuddet vil bl.a. indeholde:

  • Et skadeforebyggelsestjek, som bliver leveret af Alm. Brands egne specialister samt G4S, og via Erhvervssikring er finansieret af Østifterne.
  • En beredskabsplan udviklet til det enkelte landbrug i tæt samarbejde med kunden.
  • Et udvidet arbejdsskadetjek fra SEGES
  • En forsikring af sygedriftstab målrettet landbrugeren, leveret af Alm. Brand.
  • Et Klimaværktøj fra SEGES.

”Vi er rigtig glade for nu at kunne tilbyde vores vigtige landbrugskunder denne forsikringspakke, der er nøje afstemt og målrettet landbrugets særlige behov. Landbruget gennemgår i disse år en stor omstilling, og det er en kerneopgave for os som finansieringspartner at følge udviklingen og honorere de behov, landbrugskunderne står med. Derfor glæder vi os over denne nye aftale med Alm. Brand, der gør os i stand til at leve op til netop den målsætning,” siger direktør i Sparekassen Djursland Peter L. Sørensen.

Yderligere oplysninger: Kontakt din lokale erhvervsrådgiver