LOKAL PULJEINVEST

I samarbejde med Sparinvest udbydes Lokal Puljeinvest. Lokal Puljeinvest er til dig, som ikke selv ønsker at holde øje med dine investeringer, men som løbende ønsker at få tilpasset dine investeringer. 

 

Rådgivning og pleje 
Sammen med din rådgiver finder du det helt rigtige puljevalg til din pensionsopsparing. I får afdækket dine behov og ønsker for, hvordan din pensionsordning skal investeres. 

 

Med Lokal Puljeinvest får du adgang til mange forskellige markeder. Din pensionsordning bliver løbende investeret på den måde, som I aftaler. Dine investeringer passes dagligt af professionelle porteføljeforvaltere. 

 

Afkast 
Hvis du fx investerer kr. 100.000,- og puljeinvesteringen giver et positivt afkast på 15 % - ja, så får du kr. 15.000,- ind på din pensionsopsparing. 


Hvis puljeinvesteringen derimod giver et negativt afkast på fx 10 % - ja, så bliver der trukket kr. 10.000,- på din pensionsopsparing. 

 

Det betyder for dig, at du hele tiden kan se, hvordan din pensionsordning udvikler sig. Vi mener det er god skik, når vore kunder kan se resultaterne - også når de er negative. Afkast beregnes en gang årligt. 

 

Omkostninger 
Lokal Puljeinvest har ingen skjulte omkostninger. Omkostningerne er lave, fordi der er mange som investerer sammen. Du betaler mellem 0,25 - 1,25 % om året i administrationsgebyr. Omkostningerne beregnes også en gang årligt. 

 

Følg med i udviklingen 
Hvert år ultimo januar modtager du en opgørelse, hvori du kan se, hvordan investeringen er gået det forgangne år. Derudover modtager du hvert kvartal en opgørelse over dit afkast ÅTD.

 

Du kan også følge udviklingen på vor hjemmeside - hvor udviklingen i investeringspuljerne hver måned bliver opdateret. På den måde kan du se, om det går op eller ned. 

  

Omkostningsmåler 
På nedenstående link kan du beregne omkostninger i procent og kroner. 

 

Omkostningsmåleren er etableret som en "beregner" på lokalpuljeinvest.dk. Ud over at måle omkostninger i procent og i kroner, angiver beregneren en slutformue for den opsparing, der er indtastet oplysninger for. Slutformuen angives både med Lokal Puljeinvests og Finans Danmark afkastforudsætninger og i nutidskroner ved 2,0 % inflation. 

 

Omkostningsmåleren finder du her 

Følg med i afkastet her