SPARungMønter med træer beskåret

Når du som 18 årig bliver myndig, begynder der at ske rigtig mange ting i dit liv. Måske flytter du hjemmefra, starter læreplads eller længerevarende studie. Du drømmer måske også om at komme ud at rejse eller købe din første bil. Senere begynder tankerne om egen bolig og måske et ønske om at stifte egen familie. 


I Sparekassen er din personlige rådgiver altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Din rådgiver har forståelse for dine fremtidige drømme, og vil derfor hjælpe dig godt i gang med din egen privatøkonomi. Din rådgiver kan guide dig i den rigtige retning i forhold til både SU, boligstøtte, faste udgifter og SKAT, så dine drømme hurtigt kommer tættere på. Din rådgiver vil også løbende sparre med dig, så I sammen kan planlægge økonomien frem mod nye planer og mål. 


Når du bliver 18 år, bliver du automatisk SPARung kunde i Sparekassen Djursland. Som SPARung kunde får du en række stærke og gratis fordele. Dem kan du læse meget mere om her.

 

Studieforsikring

Er du ung og studerende så se også her. Privatsikring har sammensat en studieforsikring, der dækker det hele for dig, der er studerende. Indbo-, ulykkes- og verdensrejseforsikring i en og samme forsikring og til en studievenlig pris. Læs mere her.