click to play the video

VELKOMMEN I SPAREKASSEN

Sparekassen Djursland er en Sparekasse med rødderne solidt plantet i vores nærområde.

Sparekassen Djursland vil gennem tillid, faglig kompetence og høj tilgængelighed være det foretrukne pengeinstitut i vores lokale markedsområde.

Med dyb lokal forankring, ordentlighed og et menneskeligt ansigt er Sparekassen Djursland et sundt og solidt pengeinstitut, der altid er tæt på og i bevægelse.

I Sparekassen er vi tæt på kunderne og nede på jorden. Vi tager hurtige og kompetente beslutninger, og er altid til at få fat i.

Hos os kan man forvente at møde den samme rådgiver hver gang. Vores rådgivere sælger vores produkter, men vi oversælger aldrig. Vi ønsker at rådgive ud fra netop dine ønsker. Vore rådgivere belønnes ikke for at sælge. Tilfredse og loyale kunder er det vigtigste for os.

Vi ønsker, at det skal være lettere, billigere og måske lidt sjovere at være kunde hos os. Derfor giver vi os god tid til at tale sammen og lytte til kunderne.

Sparekassen skaber sikre rammer at udvikle sig i. Virksomheder skal kunne vokse, og familier skal kunne leve. Mulighederne er der, hvis man vil og tør. Vi vil, og vi tør. 
  
Med venlig hilsen 

Peter Lading Sørensen 
Direktør