Behandling af personoplysninger

Sparekassen indsamler og behandler oplysninger om dig for at kunne tilbyde dig en kvalificeret rådgivning og et udbud af finansielle tjenesteydelser.

Nedenfor kan du se vilkårene for vores behandling af dine personoplysninger. Sparekassen er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, der fremgår af disse vilkår. Vilkårene beskriver, hvordan og hvorfor Sparekassen behandler dine oplysninger.


Vilkår betingelser og håndtering af personlige oplysninger 

Generelle oplysninger for behandling af persondata

Lommepenge app (Kids app) – Behandling af data 


Særligt for personoplysninger afgivet ved brug af vores hjemmeside

På vores hjemmeside tilbyder vi en række services, der forudsætter, at du indtaster bestemte personlige oplysninger i en webformular (som fx dit navn, din adresse, dit kontonr., CPR-nummer eller e-mailadresse).


Disse oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med Lov om Finansiel Virksomhed, Databeskyttelsesforordningen, Datatilsynets anbefalede retningslinjer samt Sparekassens generelle forretningsbetingelser.

Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde og bruger. Du kan være sikker på, at vi ikke beder dig om flere oplysninger, end hvad formålet tilsiger.
 

Kontaktoplysninger

Persondataansvarlig

Julie Hansen
Tel: 8711 9324
jha@spardjurs.dk


Klageansvarlig

Peter Lading Sørensen
Tel: 8786 7301

pls@spardjurs.dk


Du kan læse Sparekassens fulde forretningsbetingelser her