Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg
Titel:

SPAREKASSEN ER ÅBEN!!!!

Beskrivelse:

Vi har åbent i alle vores kundeafdelinger - dog fortsat med reduceret bemanding. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger med afstand, mundbind, håndvask - og med opfordring til at blive testet jævnligt. En del af os arbejder fortsat derhjemme. Vi afholder gerne kundemøder, men de skal aftales på forhånd og må meget gerne være virtuelle.


Du er velkommen til at anvende din selvbetjeningsboks efter aftale med personalet i afdelingen.


Jvf. nuværende retningslinier fra myndighederne behøver du IKKE "Coronapas" for at besøge os i Sparekassen. Vi beder dig dog venligst tage mundbind eller visir på. Vi bærer også selv mundbind eller visir, når vi modtager dig. Hvis du som kunde accepterer det, så tager vi mundbindet/visiret af, ellers beholder vi det på. Vi holder altid størst mulig afstand, spritter hænder af og sørger selv for jævnlige test.


NB! Har du brug for vores fysisk betjente kontantkasser - så har vi åbent onsdag den 31. marts i Auning og Langå fra 10:00 til 16:00.


Efter påske åbner vores kontantkasser i Auning og Langå permanent. Vi ændrer åbningstiderne til foreløbigt af være gældende som følger:

  • Auning: tirsdage 13-16 og torsdage 13-17
  • Langå: onsdage og fredage 13-16

HUSK!!! - Her på hjemmesiden - HER - kan du bestille kontanter samt valuta til levering i ALLE vores afdelinger.


Velkommen i Sparekassen.

Få et tilbud