Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg
Titel:

Erhvervsteam samles i Vivild

Beskrivelse:

Sparekassen Djursland styrker rådgivningskompetencerne

 

Sparekassens erhvervsteam samles i hovedkontoret i Vivild, som samtidigt ændrer navn til ”Erhvervsafdelingen”.

”Vi oplever, at der stilles større og større krav til optimal rådgivning af vore kunder - især rådgivning af erhvervskunder kræver et stærkt fagligt rådgivermiljø. Vi har derfor valgt pr. 1. dec. 2015 at samle Sparekassens erhvervsrådgivere i Sparekassens hovedkontor” siger direktør Peter Lading Sørensen, Sparekassen Djursland.

 

Det vil helt sikkert betyde øget service for vores erhvervskunder. Med et samlet team kan vi være langt mere ude hos kunderne, sikre optimal tilgængelighed på mail og telefon og ikke mindst sikre bedre faglig sparring internt for hurtigt at finde frem til den mest fordelagtige løsning til kunden.” fortsætter Peter Lading Sørensen.

 

Kunden bestemmer hvor møderne afholdes
Sparekassen Djurslands erhvervsteam er altid klar til at rykke ud til erhvervskunden. ”Om kunden ønsker mødet på virksomheden, i erhvervsafdelingen eller i den nærmeste af Sparekassens afdelinger er helt op til kunden”. Som Peter Lading Sørensen siger: ”Det er jo også i vores interesse, at se hvordan og hvor kunderne driver virksomhed.”

 

Erhvervsafdelingen vil efter en mindre ombygning fra starten tælle fem medarbejdere, og vil blive ledet af erhvervsdirektør Peter Due og erhvervschef Lars Stadsgaard Henning.

 

Udover erhvervsafdelingen tilbyder Sparekassen Djursland sine kunder rådgivning på hele Djursland i yderligere seks kundeafdelinger, som alle har åbent hver dag. Åbningstiderne i kontantkasserne tilpasses samtidigt kundernes behov, således at kasserne er åben hver dag fra kl. 13.00 til 16.00, dog torsdag til kl. 17.30 i alle Sparekassens 6 privatkundeafdelinger.

Få et tilbud