Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg
Titel:

COVID-19 - OPDATERING

Beskrivelse:

Hermed en opdatering fra Sparekassen om, hvordan vi håber, at kunne bidrage positivt til at komme igennem krisen.


Heldigvis ser det langt bedre ud end frygtet med at bekæmpe virus. Alle ses at være enige om, at vi er ovre det værste - selvom det bestemt ikke er slut endnu. Vi ved alle, at selvom vi er ovre det værste denne gang - så kan der komme en ny "omgang" til efteråret.


De økonomiske udfordringer er vi så til gengæld lige startet med. Heldigvis er der mange - både virksomheder og private, som IKKE bliver ramt særligt meget økonomisk - men der ER/VIL KOMME en række udfordringer. Det er her, hvor vi håber, at du som kunde - enten eksisterende eller kommende vil søge den lokale Sparekasse - og høre, om vi ikke sammen kan finde en løsning på den økonomiske udfordringer. Vi er klar til at tale med dig.

Vi giver fortsat:

 • HENSTAND med låneydelser op til 3 måneder bevilges altid. Gælder såvel private- som erhvervskunder - kontakt din sædvanlige rådgiver.
  Gælder indtil videre.
   
 • ØVRIGE lån, kreditter, OVERTRÆK i en periode, betalingskort som afløser af kontanter o.s.v. Ring/skriv til din rådgiver - vi er klar med et godt tilbud.

Og så lidt opdateret praktik:

 • Vores kundeafdelinger er nu helt klar til modtage dig som kunde igen.
 • Det er dog MEGET vigtigt, at vi alle a) holder størst muligt AFSTAND til hinanden og b) Vasker/afspritter hænder ofte. Vi vil forvente, at du som kunde vasker hænder/spritter af, inden du kommer i vores fysiske afdelinger og sidder med afstand i mødelokalerne.
 • Vi er også klar til (næsten) helt almindelige kundemøder som før - blot du husker at bestille mødet i forvejen. Onlinemøder er altid et godt alternativ.
 • Vores pengeautomater er som altid klar med både ind- og udbetalinger - også med EUR, når vi må bruge dem igen!!
 • Vores fysiske kontantkasser i Knebel og Auning er også klar igen - du finder åbningstiderne her på siderne. 
 • Når det igen bliver muligt at rejse - så er vi altid klar til at rådgive dig om rejseforsikringer, valuta m.v.

Vi må gentage - En advarsel!!! - Svindlerne/forbryderne holder IKKE fri

Du skal fortsat passe på med online-svindel. Vi ser et stigende antal eksempler på, at svindlerne ser coronavirus som en ny "indtægtskilde" - ved f.eks. at forsøge at franarre NemID'en fra kunderne under dække af, at man har vigtige sundhedsoplysninger til dem.

Se myndighedernes advarsel her.

Få et tilbud