Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg
Titel:

COVID-19 - Gode råd fra din lokale Sparekassen

Beskrivelse:

Hermed en opfølgning fra Sparekassen om, hvordan vi håber, at kunne bidrage positivt til at komme igennem krisen, som desværre ser ud til at vare mange måneder endnu.

I Sparekassen har vi naturligvis valgt at bakke 100 % op om myndighedernes anbefalinger, så vi sammen kan mindske risikoen for yderligere spredning af COVID-19 - også kaldet "Coronavirus"

HVIS min ØKONOMI får virus??

Regeringen har vedtaget en række økonomiske tiltag for at hjælpe vores samfund igennem krisen, MEN - hvis du mister indtægter som følge af krisen - enten som lønmodtager - eller som erhvervskunde, så hjælper vi dig naturligvis med det, som vi kan i en Sparekasse:

 • HENSTAND med låneydelser op til 3 måneder bevilges altid. Gælder såvel private- som erhvervskunder - kontakt din sædvanlige rådgiver.
  Gælder indtil videre.
   
 • ØVRIGE lån, kreditter, OVERTRÆK i en periode, betalingskort som afløser af kontanter o.s.v. Ring/skriv til din rådgiver - vi er klar med et godt tilbud.

Og så lidt mere praktik!!

 • Din netbank og mobilbank samt alle vores pengeautomater fungerer helt som normalt. Du kan både hæve og sætte penge ind.
   
 • Vores kundeafdelinger i Grenaa, Knebel, Auning, Hornslet og vores Erhvervsafdeling holder fortsat åbnet ifølge forudgående aftale. Efter påsken vil de fleste af os være tilbage fysisk i Sparekassen NÆSTEN som sædvanligt.
 • Det er dog MEGET vigtigt, at vi a) holder størst muligt AFSTAND til hinanden og b) Vasker/afspritter hænder ofte.
 • Vi opfordrer derfor fortsat til, at fysiske kundemøder begrænses. Rigtigt meget kan klares pr. mail, telefon eller endnu bedre - prøv et online netmøde - det er (næsten), som at være der selv.
 • Vi vil fortsat søge at begrænse den fysiske kontakt, som myndighederne anbefaler - og hermed antallet af personer i vores afdelinger. Døren til afdelingen kan derfor være låst -også i "åbningstiden", hvis du kommer uden at have en aftale, men så banker du blot på døren eller vinduet. Vi skal nok komme og tale med dig.
   
 • En af de største smittespredere er kontanter!! - og du opfordres derfor til i butikker, IKKE at betale med kontanter. De fysisk betjente kontantkasser i Knebel og Auning er fortsat lukket indtil videre. Vi henviser til vores kontantautomater. Vi hjælper dig naturligvis med at få et hævekort/dankort - og fastholder du brugen af kontanter - så vil vi også hjælpe dig med at betjene kontantautomaten. Vi ANBEFALER, at du - primært for at beskytte dig selv og andre imod virus - i en periode IKKE anvender kontanter. Vi vil åbne den fysiske betjente kontantkasse i Auning igen i nogle dage omkring "lønningsdag" sidst i april måned.
   
 • Som Sparekasse har vi nogle forpligtelser over for samfundet, og vi vil derfor i nødvendigt omfang fortsætte med betjening af kontanter til erhvervskunder - dette sker således fra afdelingen i Auning. Ring eller skiv meget gerne i forvejen, så vi har pengene klar, når du kommer.
 • Hvordan dækker min rejseforsikring? Hvis du har købt din rejseforsikring gennem Sparekassens samarbejdspartner - Privatsikring og/eller LOPIMasterCard - så kan du læse mere om Privatsikring her og Mastercard her.
 • Bliver der afholdt garantmøde? Nej - vi bliver desværre nødt til at aflyse årets garantmøde. 

En advarsel!!! - Svindlerne/forbryderne holder IKKE fri

Du skal fortsat passe på med online-svindel. Vi har allerede set de første eksempler på, at svindlerne ser coronavirus som en ny "indtægtskilde" - ved f.eks. at forsøge at franarre NemID'en fra kunderne under dække af, at man har vigtige sundhedsoplysninger til dem.

Se myndighedernes advarsel her.

 

Har du spørgsmål - så kontakt altid gerne din rådgiver eller mig som direktør for Sparekassen Peter Lading Sørensen på tlf. 51161298.

Få et tilbud