Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg
Titel:

Sparekassen Djursland tilbyder attraktivt alternativ til boligfinansiering

Beskrivelse:

Der er for tiden stort fokus på, hvordan boligejeren kan få finansieret sin bolig mest fordelagtigt. Sparekassen Djursland har samarbejdet med Totalkredit i mere end 25 år. Et samarbejde som har været med til at sikre, at Sparekassens kunder altid får en samlet attraktiv ”finansieringspakke” ved boligkøb, om- og tilbygninger m.v.


EU-krav til penge- og realkreditinstitutters opbygning af egenkapital har nødvendiggjort en prisændring på realkreditlån – mest på lån med variabel rente og uden betaling af afdrag – de såkaldte ”Flekslån”.

 

Renteniveauet er historisk lav – ja, faktisk på 0% eller ligefrem negativ, og dermed er realkreditfinansiering fortsat absolut konkurrencedygtigt.

  •  Det handler blot om at sammensætte finansieringen helt individuelt til kunderne.

Sparekassen Djursland lancerer derfor et attraktivt alternativ/supplement til realkreditfinansiering – SparDjurs Prioritetslån.

 

Med SparDjurs Prioritetslån kan man: 

  • spare penge op til samme rente som sit lån, og derfor reelt kun betale for den del af lånet, som man aktuelt bruger.
  • få samme rente på indlån og lån
  • bruge indlånskontoen som Nemkonto / lønkonto og dermed spare renter.

Læs mere om den nye attraktive låntype på www.spardjurs.dk, men det er endnu bedre at få en aftale med en af vore dygtige rådgivere, som står klar til at regne på mulighederne – også hvis man ikke er kunde i Sparekassen endnu.

 

Få et tilbud