Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg
Titel:

Flere muligheder med F-kort

Beskrivelse:
 

Totalkredit har forbedret muligheden for at justere løbetid og afdrag næsten som det passer ind i kundens økonomiske situation. Det kan man gøre med et F-kort lån.

Er der behov for mere plads i økonomien i et par år, eller skal der betales hurtigere af på realkreditlånet, fordi et nyt job giver højere løn. Så er det nu muligt for kunder med Totalkredits variabelt forrentede lån, F-kort.

Sparekassen er rigtig glad for, at vi sammen med Totalkredit kan præsentere jer for et forbedret og mere fleksibelt lån. Det vil fremover være muligt at foretage ændringer hvert kvartal, og tilpasse afdragene på lånet, så de passer bedst muligt til dine drømme og behov. 

De kommende forbedringer giver mulighed for følgende:

  • Løbende at ændre på, om lånet skal være med eller uden afdrag (maks. 10 år i alt).
  • Løbende at forkorte eller forlænge løbetid på lånet (maks. 30 år i alt).

Aftale om ændringer kan ske hver termin og skal være aftalt to måneder forinden.

Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge de nye muligheder:

  • Forkorte løbetiden, nu mens renterne er lave. Det betyder, at du får afdraget meget på sit lån og kan forlænge løbetiden igen, når renterne på et senere tidspunkt begynder at stige.
  • Renten er faldet, men du har ikke på nuværende tidspunkt behov for flere penge til dagligt forbrug, og kan i stedet indbetale ekstra på lånet.
  • Du har en lav belåning i sin ejendom og ønsker i stedet at bruge pengene på andre former for formueoptimering, fx pensionsopsparing.
  • Billånet er betalt ud, eller børnene er flyttet hjemmefra, så nu er der plads i budgettet.
  • Ændre lånet til et uden afdrag og bruge pengene til betaling af dyrere gæld.

Naturligvis skal vi sammen med dig se på, om det kan hænge sammen økonomisk, men vi tror, at det vil være attraktivt for mange kunder. Tænk at kunne justere på sit realkreditlån, som det passer ind i ens livssituation. Det, synes vi, er en fantastisk fleksibilitet, som vi håber, du vil tage godt i mod.
 

Ved brug af ændringsmuligheden på dit lån er der et gebyr på 1.500 kr. 

Første gang du kan ændrer dit lån er med virkning fra 1. juli i år.

Kontakt din lokale rådgiver for nærmere information.


 

Få et tilbud