Bestil kontanter - Privatkunder


Bestil din valuta, dine mønter/byttepenge eller større kontantbeløb, lige når det passer dig.
I Sparekassen kan du som privatkunde altid bestille penge i form af valuta og større kontantbeløb her på siden. Pengene vil så være klar til udlevering i den ønskede kundeafdeling næstkommende torsdag, hvis de er bestilt senest tirsdag.

Valuta

Bestil din valuta til rejsen her på siden, så er du sikker på, at det ligger klar i kundeafdelingen, når du ønsker at hente det. Valuta skal bestilles minimum 10 dage i forvejen. Skal du bruge EURO, kan du altid hæve dem i alle Kontantens pengeautomater. Vi anbefaler IKKE at tage danske kr. med til udlandet. 

Store kontant beløb

Har du brug for et større kontantbeløb, end det du kan hæve i pengeautomaterne, kan du bestille det her på siden til udlevering i en valgfri kundeafdeling. Pengene skal bestilles minimum 10 dage i forvejen. 


Sparekassen skal i henhold til Hvidvaskloven kunne dokumentere midlers oprindelse. Derfor vil du i Sparekassen, blive anmodet om at udfylde en blanket ved større ind- eller udbetalinger. Blanketten kan ses herunder, men udleveres i Sparekassen i forbindelse med ekspeditionen. 


Skema til kontante ind- og udbetalinger

Scheme for cash deposits and payments


Hævning i pengeautomat
Med et betalingskort kan du hæve penge i alle pengeautomater under navnet KONTANTEN. Du kan hæve danske kroner eller Euro op til kr. 10.000 i tidsrummet kl. 9.00 til 18.00, ellers er beløbet kr. 6.000. Hæver du i pengeautomater ejet af pengeinstitutter udenfor KONTANTEN samarbejdet, kan du hæve mellem kr. 2.000 og kr. 6.000 alt efter pengeinstitut. Du kan her se en oversigt over pengeautomater i KONTANTEN samarbejdet.


BESTIL KONTANTER - ERHVERVSKUNDER

Er du erhvervskunde, så læs mere her. 
Er du privatkunde, så bestil dine penge her:

  1. Er beløbet større end kr. 25.000 medbringes dokumentation ved afhentning.

    Dokumentation kan fx være købsaftale eller kvittering for køb/salg af aktiv. Ved gaver oplyses gavemodtager. 


  2. Vælg dato

 Se behandling af persondata