UNG


Spark'et hjemmefra

Er du sparket hjemmefra, så kom ind i Sparekassen og få råd til flytteriet.....
Din personlige rådgiver er klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang med din egen privatøkonomi. Din rådgiver kan guide dig i den rigtige retning i forhold til både SU, boligstøtte, faste udgifter og SKAT.

Joker konto 
Når man er ung er man på vej til for alvor at stå på egne ben og "ud i livet" får nu en helt ny betydning.

Er du imellem 18 og 25 år kan du få en Joker konto, hvor du kan spare op - og dermed få råd til alle de ting ønsker dig, når du skal stå på egne ben. 

Har du fast arbejde eller et job ved siden af studierne, kan du bruge din Joker konto som Nemkonto og lade din løn og/eller din SU gå ind på den. 

Til Joker kontoen får du dit personlige Visa Dankort eller MasterCard debit. Samtidig kan du følge din konto på Netbanken og Mobilbanken. 

 

Studieforsikring

Er du ung og studerende så se også her. Privatsikring har sammensat en forsikring, der dækker det hele for dig, der er studerende. Indbo-, ulykkes- og verdensrejseforsikring i en og samme forsikring og til en studievenlig pris.

Få en snak med din lokale ungdomsrådgiver.

Money Maker 
Er du imellem 13-18 år har vi en konto specielt til dig. Vi kalder den Money Maker, og det er ikke en helt almindelig konto. Du får nemlig en god rente og andre fordele med i købet.

Spar op til det du ønsker dig. Med en Money Maker konto er alt inden for rækkevidde. Har du et fritidsjob, kan du f.eks. bruge Money Maker kontoen som Nemkonto og lade din løn gå ind på den.

Til din Money Maker konto kan du få dit personlige MasterCard debit kort, og mulighed for at følge din konto på Netbanken. 

Få en snak med din lokale ungdomsrådgiver.