SKADESFORSIKRING

Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig om skadesforsikringer. 

Sammen med Privatsikring kan vi skræddersy forsikringerne til dig og din familie. Det giver dig sikkerhed for, at du altid får de forsikringer, der passer dig og din familie bedst - og dermed den største tryghed til den rigtige pris. 

 

Dit liv ændrer sig over tid, og dit behov for forsikringer ændrer sig også. Derfor anbefaler vi dig at tage en snak med din rådgiver, når der sker ændringer i dit liv og din hverdag. Så kan vi hurtigt gennemgå og eventuelt tilpasse dine forsikringer. På den måde sikre vi, at du og din familie altid er ordentligt forsikret - og undgår dyr overforsikring.  De fleste af forsikringerne kan tilpasses og udvides, så de passer præcis til dig og din familie.
 

På www.privatsikring.dk kan du læse om de forsikringer, du kan få hos Privatsikring. 

Har du brug for at finde dine forsikringsbetingelser kan du se dem her


Børneulykkesforsikring 
Med en børneulykkesforsikring hos Privatsikring er dit barn godt dækket både i hjemmet, i skolen, i daginstitutionen, under fritidsaktiviteter og - arbejde. 


Studieforsikring

Er du ung og studerende så se her. Privatsikring har sammensat en forsikring, der dækker det hele for dig, der er studerende. Indbo-, og ulykkesforsikring i en og samme forsikring og til en studievenlig pris.

 

Kontakt din lokale rådgiver. Vi er altid klar til et uforpligtende møde og et gratis forsikringstjek .