BARN

Som forældre vil man gerne give sit barn en god start på livet. Med Sparekassen Djurslands børneprodukter, kan du give dit barn et godt økonomisk udgangspunkt. 

 

Børneopsparing 
Giv dine børn - eller børnebørn - en god start på livet med en børneopsparing. 

 

En mindre, årlig sum kan med renter blive en solid økonomisk start på voksenlivet, hvor der venter store investeringer som uddannelse og anskaffelse af egen bolig. 

 

En børneopsparing kan oprettes allerede ved dit barn/barnebarns fødsel, ellers senest i det år hvor barnet fylder 14 år. 

 

Der kan indbetales helt op til kr. 6.000,- årligt og i alt kr. 72.000,- plus renter. Dit barn /barnebarn kan kun have en børneopsparing, da renten er skattefri. Opsparingen er bundet i minimum 7 år og kan allerede hæves, når barnet fylder 14 år og senest i det år hvor barnet fylder 21 år. Den løbende opsparing kan placeres som kontant indestående eller investeres i værdipapirer. Der kan altid anbringes midler fra børneopsparingen svarende til 2 års indskud (i alt kr. 12.000,-) i garantbeviser og/eller i en aktie.

 

Spar Djurs Børneopsparingspulje 
Selvom vi giver dig en favorabel rente på dit barns børneopsparing, så sætter tidens ekstraordinært lave rente en begrænsning for, hvor meget opsparingen kan vokse til den dag, dit barn skal have glæde af pengene.

 

Vi kan tilbyde dig at placere dit barn børneopsparing i et mix af obligationer og aktier via Spar Djurs Børneopsparingspulje. Formålet er selvfølgelig, at få et bedre afkast af opsparingen og eventuelle fremtidige indbetalinger end det, som det lave renteniveau muliggør i dag.

 

Hvis du ønsker at vide mere om mixpuljerne, kan du kontakte din lokale rådgiver. 
Du kan også læse mere om puljerne og det forventede afkast her.

 

Giv dit barn/barnebarn en god start - begynd allerede i dag. 

 

Eventyrkonto 
Eventyrkontoen er for dig mellem 0 og 13 år. Når du opretter en Eventyrkonto får du en af vores flotte sparebøsser, som du kan komme og tømme efter behov. Det er en god måde at få sparet op til noget af det, du ønsker dig.