Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg
Titel:

To solide jyske Sparekasser går sammen

Beskrivelse:

To solide jyske Sparekasser går sammen

Bestyrelserne i Langå Sparekasse og Sparekassen Djursland har besluttet at foreslå en sammenlægning af de to Sparekasser.

En fornuftig beslutning
Bestyrelsesformændene i Sparekassen Djursland og Langå Sparekasse - Pernille Amstrup-Bønløkke og Michael Kirkebæk Andreasen kalder sammenlægningen ”en fornuftig beslutning”.

”Vi har i dag to solide sparekasser, som søger sammen, fordi det efter vores opfattelser giver de bedste fremtidige vilkår for fortsat at være en stærk lokal sparekasse i et udvidet område fra Grenå i øst til Langå i vest”.

De to sparekasser har derfor besluttet at søge myndighederne om tilladelse til at blive sammenlagt under det fremtidige navn Sparekassen Djursland og med hovedsædet placeret i Langå.

Kunderne får glæde af sammenlægningen
Kunderne i Langå Sparekasse og Sparekassen Djursland vil fortsat møde de kunderådgivere, som de kender. Alle nuværende kundeafdelinger i de to Sparekasser fortsætter uændret ligesom alle medarbejdere tilbydes job i den nye Sparekasse.

Direktører fortsætter
”Vi glæder os til at byde såvel kunder som medarbejdere velkomne i den nye Sparekasse” udtaler nuværende direktør i Sparekassen Djursland Peter Lading Sørensen og nuværende direktør i Langå Sparekasse Ole Bonde. De to direktører fortsætter i den nye Sparekasse med Peter Lading Sørensen som adm. direktør og primært ansvar for alle interne afdelinger og Ole Bonde som vicedirektør med ansvar for alle privatkundeafdelinger og den centrale erhvervsafdeling.

Begge Sparekasser bruger samme datacentral, og det gør at kunderne kommer til at mærke meget lidt til sammenlægningen. Kunderne i Langå Sparekasse vil senere skulle have udskiftet deres betalingskort ligesom netbankløsningen fremover vil skulle findes på den fremtidige fælles hjemmeside.

Alle praktiske forhold for kunderne kan findes på begge Sparekassers hjemmesider under ”FAQ”.

Sammenlægningen skal godkendes af begge Sparekassers repræsentantskaber og de offentlige myndigheder i løbet af de kommende måneder. Yderligere oplysninger: 

Peter Lading Sørensen, direktør i Sparekassen Djursland. Direkte tlf.: 87 86 73 01 eller 51 16 12 98 eller Ole Bonde, direktør i Langå Sparekasse. Direkte tlf.: 87 11 93 33 eller 22 18 04 00

Få et tilbud