Sparekassen Djursland bliver en del af Opendo

Sparekassen Djursland bliver en del af Opendo, et leasingsektorsamarbejde mellem 16 pengeinstitutter.

Sparekassen Djursland bliver pengeinstitut nr. 16, der træder ind Opendo fællesskabet. Sparekassen Djursland ser nye forretningsmuligheder ved at indtræde i leasingsamarbejdet:

”Vores kunder efterspørger i høj grad fleksible finansieringsmuligheder. Vi ønsker at kunne afdække vores kunders behov, og leasing er en efterspurgt finansieringsform fra vores erhvervskunder” siger Peter Lading Sørensen, direktør i Sparekassen Djursland. ”Leasing ligger i naturlig forlængelse af de øvrige produkter vi har på hylden for at kunne afdække kundernes samlede finansieringsbehov og det giver vores erhvervsrådgivere mulighed for at tilbyde kunden en mere komplet pakke at finansieringsmuligheder” siger Peter Lading Sørensen videre.

Hos Opendo er man glad for at kunne udvide ejerkredsen med endnu et pengeinstitut:

”Vi er meget glade for, at Sparekassen Djursland kan se sig selv som en del af Opendo fællesskabet. Vi har en fortsat ambition om at samle en betydelig del af de danske pengeinstitutter i ejerkredsen” siger adm. direktør i Opendo Jacob Bangsted Christensen. ”Vi investerer meget i vores digitale værktøjer og har bygget et digitalt læringsunivers, der klæder erhvervsrådgiveren på til at tage dialogen direkte med kunden – det i kombination med erhvervsrådgiverens kendskab til kundens samlede økonomi tror vi på er den rigtige løsning” siger Jacob Bangsted Christensen videre.

Pengeinstitutterne tilbage i førersædet

Opendo blev stiftet i 2020 af oprindelig seks pengeinstitutter, et forsikringsselskab samt tidligere Totalkredit-topchef Troels Bülow-Olsen, som i dag er bestyrelsesformand for selskabet. Hovedtanken bag Opendo er at udnytte pengeinstitutternes distributionskraft og aktivere de indlånsoverskud, som pengeinstitutterne ligger inde med. Opendo har siden opstarten i 2020 oplevet en betydelig vækst i forretningsvolumen. Opendo administrer i dag leasingaftaler med en samlet volumen på over DKK 3,5 mia. og har i indeværende år oplevet en vækst på over 40%. Opendo har i dag 50 ansatte.
 

For yderligere information, kontakt:

-      Adm. direktør Jacob Bangsted Christensen, Opendo tlf: +45 53 77 14 41

-      Direktør Peter Lading Sørensen, Sparekassen Djursland tlf: +45 87 86 73 01

-      Bestyrelsesformand Troels Bülow-Olsen, Opendo tlf: +45 29 99 07 04