Opladning af el- og hybridbiler i Langå

Sparekassen Djursland bidrager til bæredygtig omstilling af økonomien.

I samarbejde med Sparinvest og Clever har Sparekassen etableret hurtigopladning af el- og hybridbiler ved hovedsædet i Langå.

Sparekassen Djursland bidrager sammen med den finansielle sektor i Danmark til en bæredygtig omstilling af økonomien. Sparekassen har forpligtet os til at fremme bæredygtige investeringer og bæredygtig finansiering med udgangspunkt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Et led i den bæredygtige omstilling er et mål om at fremme anvendelsen af biler uden brug af fossile brændstoffer. Sparekassen tilbyder derfor billån til køb af el- og hybridbiler på meget fordelagtige vilkår.

El- og hybridbiler skal bruge ladestandere, og dem er der rift om, især lidt uden for de større byer. I samarbejde med Spareinvest og Clever har Sparekassen derfor etableret fire hurtigladere til el- og hybridbiler ved hovedsædet i Langå. Alle er velkomne til at bruge standerne. Senere vil vi tilbyde løsninger ved andre af vores afdelinger.

Sparekassens egne firmabiler vil løbende blive udskiftet til miljøvenlige el- og hybridbiler.

I en begrænset periode vil vi tilbyde vore kunder – eksisterende samt nye – gratis opladning af deres el- eller hybridbil, medens vi holder møde.

På billedet ses repræsentanter fra Sparinvest, og Sparekassen Djursland.