Ny Privatdirektør i Sparekassen Djursland

Søren Møller Jørgensen er pr. 1. september 2023 udnævnt til Privatdirektør i Sparekassen Djursland. Søren har været ansat i Sparekassen siden december 2017. I forbindelse med udnævnelsen sammenlægges Sparekassens område Privat Vest med Privat Øst således, at Søren fremover har det overordnede ansvar for Sparekassens afdelinger for private kunder.

Søren er en rigtig Randers-dreng, med stort lokalkendskab og engagement i de lokale fodboldklubber, herunder Helsted Fremad I.F. Søren har ligeledes mange års erfaring indenfor salg, kundepleje og ledelse.

”Søren gør et stort stykke arbejde for Sparekassen, og har sammen med hans team af dygtige medarbejdere både skabt gode kundeoplevelser, sikret tilgang af nye kunder og bidraget til et godt arbejdsmiljø. Som Privatdirektør er vi sikker på, at Søren fortsætter med at skabe de bedste vilkår for både kunder og kolleger” siger Peter Lading Sørensen, direktør i Sparekassen Djursland.

Søren Møller Jørgen vil fremover være at finde rundt i Sparekassens private afdelinger i Randers, Langå, Auning, Grenaa, Hornslet, Knebel og Ebeltoft.