Søg
Log på underskriftrum
Log på Netbank
Log på Netbank
Netbank privat
Netbank erhverv
Log på underskriftrum
Titel:

Investeringskonto FRI - Frihed til at investere som du vil

Beskrivelse:

VI DANSKERE ELSKER FRIHED
- OGSÅ NÅR DET GÆLDER VORES PENGE

Investeringskonto FRI er en type opsparingskonto med værdipapirafkast. Her har du friheden til at indbetale og hæve penge – alt efter behov. Du er FRI for det bøvl, der normalt følger med at investere. Og du slipper for at betale minusrente.

  • Farvel til nul- og minusrenteInvesteringskonto_Fri_macbook_med_netbank-2-980x696
  • Goddag til konkurrencedygtigt afkast
  • Nemt overblik i din netbank
  • Hæv pengene efter behov

Investeringskonto FRI finder du i netbanken

Det skal være nemt og ukompliceret at investere. Derfor finder du Investeringskonto FRI direkte i din netbank. Og når du overfører penge til kontoen, bliver de investeret helt automatisk. Du kan også nemt beslutte, hvis du har brug for at hæve nogle af pengene.


Investeringskonto FRI plejes af specialister – så du kan føle dig tryg

Investeringskonto FRI plejes løbende af professionelle specialister, som arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din opsparing.

Investeringskonto FRI sikrer dig en god risikospredning, som er tilpasset din personlige risikoprofil. Og ved oprettelse af kontoen hjælper din kunderådgiver i Sparekassen dig med at få fastlagt din risikoprofil og den rette investeringsløsning.


Dine investeringer er bæredygtige

Med Investeringskonto FRI er du sikker på, at der bliver investeret på en ansvarlig måde bl.a. efter FN’s principper for ansvarlig investering – UNPRI. Det betyder, at vi ikke kun forholder os til miljø- og klimaområderne, men også til social ansvarlighed og virksomhedsledelse.

Det er din garanti for, at vi arbejder for et godt afkast, uden at gå på på kompromis med samfundsansvar og bæredygtighed.


Du kan læse meget mere om Investeringskonto fri her

Få et tilbud