Investeringskonto Fri

En nem og enkel måde at få mere ud af din opsparingVelkommen i Sparekassen

Vi er en Sparekasse med rødderne solidt plantet i vores nærområde. Vores mission er at være et selvstændigt, troværdigt og dynamisk pengeinstitut, der er tilgængelig på kundernes præmisser. 

I Sparekassen er vi tæt på kunderne og nede på jorden. Vi tager hurtige og kompetente beslutninger, og er altid til at få fat i.

Hos os kan man forvente at møde den samme rådgiver hver gang. Vores rådgivere sælger vores produkter, men vi oversælger aldrig. Vi ønsker at rådgive ud fra netop dine ønsker. Vore rådgivere belønnes ikke for at sælge. Tilfredse og loyale kunder er det vigtigste for os.

Læs mere

Læs vores nyheder

Måske er din årsopgørelse fra SKAT forkert.

Der er sket en teknisk fejl, som gør, at flere af både vores og andre bankers kunder oplever fejl i deres årsopgørelse for 2022 fra SKAT - eller forsinkelse af den. Det drejer sig særligt om et antal investeringskunder og nogle af de kunder, der har indfriet/oprettet realkreditlån i 2022.

Fejlen skyldes en uoverensstemmelse mellem de oplysninger, den danske værdipapircentral, SKAT og vores datacentral har om visse værdipapir- og obligationshandler.

Gælder det for dig?

Hvis din årsopgørelse er forsinket eller omfattet af fejl, forventes du at have adgang til en ny årsopgørelse i starten af april. Du modtager et brev, hvis der efter 1. marts 2023 er foretaget nye indberetninger til SKAT, og du dermed får dannet en ny årsopgørelse .

Opdager du i mellemtiden fejl i din årsopgørelse, så undlad at rette. Det kommer nemlig til at ske automatisk. Har du allerede rettet, så er der ingen grund til panik: De rigtige oplysninger vil fortsat blive korrekt indberettet.   

Står du ifølge din årsopgørelse til at få mange penge tilbage i skat, så vent lidt med at bruge dem. Det vil være ærgerligt, hvis årsopgørelsen ændrer sig markant i negativ retning, og pengene allerede er brugt.

Læs mere

Positivt årsresultat i 2022

Læs mere

DIGITAL SIKKERHED - UNDGÅ SVINDEL OG IDENTITETSTYVERI

Læs mere

Opdatering af dine oplysninger!

Vi kontakter løbende vores kunder for at sikre, at de oplysninger vi har registreret, er korrekte og ajourførte. Det gør vi for at leve op til de krav myndighederne stiller til os.

Som kunde i Sparekassen vil du derfor, i løbet af de kommende måneder, modtage et brev i e-boks, hvor vi beder dig om at udfylde opdaterede oplysninger om dit forretningsomfang med os – det håber vi, at du vil hjælpe os med.

Du behøver dog ikke at vente på, at du modtager et brev fra os.

Via nedenstående link har du mulighed for at opdatere dine oplysninger allerede nu - du kan også opdatere oplysninger på vegne af dit barn. Det eneste du skal have klar er MitID.

Link til opdatering af oplysninger 


Vi kan desværre ikke garantere, at du modtager et brev på samme tid som din øvrige husstand - du kan dog altid anvende ovenstående link, hvis du alligevel ønsker at udfylde oplysningerne, inden du selv modtager et brev i e-boks.

Tak for hjælpen!


Læs mere

Sparekassen tilbyder nu landbrugsforsikringer

Sparekassen Djursland tilbyder nu landbrugsforsikringer i samarbejde med Alm. Brand

Fra den 30. september tilbyder Sparekassen Djursland forsikringer målrettet sparekassens mange landbrugskunder. Det sker i samarbejde med forsikringsselskabet Alm. Brand.

”Vi er rigtig glade for nu at kunne tilbyde disse konkurrencedygtige forsikringsprodukter til vores mange landbrugskunder. Det gør os i stand til at levere 360 graders service via vores dygtige landbrugsrådgivere i samarbejde med Alm. Brands landbrugsassurandører, og for kunden betyder det muligheden for at samle sine bank- og forsikringsprodukter ét sted,” siger direktør i Sparekassen Djursland Peter L. Sørensen.

Direktøren fremhæver, at det i mange sammenhænge, hvor kunden i forvejen er i dialog med sparekassen, kan være en fordel at bringe forsikringsrådgivningen i spil.

”Det kan for eksempel være, når landbrugsrådgiveren og kunden taler om en ny maskine til gården før det egentlige køb. Her vil det være oplagt også at tale forsikring,” siger Peter L. Sørensen.

Udover forsikringsprodukterne tilbyder Sparekassen ydermere fra årsskiftet en værdipakke, som er tilpasset de særlige behov, et landbrugserhverv i omstilling står med. Det sker ligeledes i samarbejde med Alm. Brand og en række øvrige partnere. Tilbuddet vil bl.a. indeholde:

  • Et skadeforebyggelsestjek, som bliver leveret af Alm. Brands egne specialister samt G4S, og via Erhvervssikring er finansieret af Østifterne.
  • En beredskabsplan udviklet til det enkelte landbrug i tæt samarbejde med kunden.
  • Et udvidet arbejdsskadetjek fra SEGES
  • En forsikring af sygedriftstab målrettet landbrugeren, leveret af Alm. Brand.
  • Et Klimaværktøj fra SEGES.

”Vi er rigtig glade for nu at kunne tilbyde vores vigtige landbrugskunder denne forsikringspakke, der er nøje afstemt og målrettet landbrugets særlige behov. Landbruget gennemgår i disse år en stor omstilling, og det er en kerneopgave for os som finansieringspartner at følge udviklingen og honorere de behov, landbrugskunderne står med. Derfor glæder vi os over denne nye aftale med Alm. Brand, der gør os i stand til at leve op til netop den målsætning,” siger direktør i Sparekassen Djursland Peter L. Sørensen.

Yderligere oplysninger: Kontakt din lokale erhvervsrådgiver


Læs mere