Sådan får du MitID

Se, hvordan du kommer igang eller kommer videre med MitID

Velkommen i Sparekassen

Vi er en Sparekasse med rødderne solidt plantet i vores nærområde. Vores mission er at være et selvstændigt, troværdigt og dynamisk pengeinstitut, der er tilgængelig på kundernes præmisser. 

I Sparekassen er vi tæt på kunderne og nede på jorden. Vi tager hurtige og kompetente beslutninger, og er altid til at få fat i.

Hos os kan man forvente at møde den samme rådgiver hver gang. Vores rådgivere sælger vores produkter, men vi oversælger aldrig. Vi ønsker at rådgive ud fra netop dine ønsker. Vore rådgivere belønnes ikke for at sælge. Tilfredse og loyale kunder er det vigtigste for os.

Læs mere

Læs vores nyheder

Foreningsaften - tilmeld dig her

Sparekassen Djursland har indgået et samarbejde med Unioo, som har specialiseret sig i software til frivillige foreninger. 


Vores mange foreningskunder i Sparekassen gør et stort, ofte frivilligt, arbejde og det ønsker vi at understøtte. Derfor stiller vi Unioo's foreningsværktøj GRATIS til rådighed for alle vores foreningskunder. 


Dig og din forening får nu mulighed for, at få en demonstration af  bestyrelsesværktøjet samt høre om de mange muligheder der kan gøre en stor forskel for jeres bestyrelsesarbejde, når vi får besøg at en repræsentant fra Unioo. Det kommer til at foregå:


Onsdag den 5. oktober kl. 19.00 på Kysthotellet Djursland, Kystvej 26, 8500 Grenaa

Sparekassen vil være vært og der serveres kaffe og lidt sødt til ganen. 


Der vil efterfølgende være mulighed for hjælp til igangsætning af brugen af Unioo-portalen.


Tilmelding skal ske til Anne Fausing på af@spardjurs.dk senest den 1. oktober 2022. Oplys hvilken forening du repræsenterer og hvor mange I forventer at komme.


Vi glæder os til at se jer. 

Læs mere

Kommende renteændring

Negative renter på indlån afskaffes for alle Sparekassen Djurslands kunder. 


Fra mandag den 17. oktober 2022 er det slut med negative renter på indlån. Renteændringen sker på baggrund af Nationalbankens seneste renteforhøjelse på 0,75% p.a. pr. 8. september 2022. 


Vi arbejder i Sparekassens nu på de konkrete renteændringer for de enkelte produkter. Det forventes, at transaktionskonti vil blive forrentet med 0% p.a., medens opsparingskonti, pensionskonti og indlånskonti til børn og unge forrentes med op til 0,60% p.a. afhængig af forskellige vilkår.


De stigende renter i samfundet betyder også, at udlånsrenten kommer til at stige. Sparekassen varsler derfor inden længe en rentestigning på variabel forrentet udlån til både private- og erhvervskunder. 


Nærmere information vil fremgå her på www.spardjurs.dk samt i lokalpressen. 

Læs mere

Mobilbanken opdateres

Vores mobilbank opdateres med en tvungen opdatering til nyeste version. Det betyder, at du kan blive mødt af følgende tekst.


Denne version af in app er forældet.

Vi beklager ulejligheden, følg venligst nedenstående link for at opdatere. Bliver du mødt med beskede, bedes du følge linket og opdatere din app. 
Læs mere

Bedste basisresultat nogensinde - halvår 2022

Læs mere

Godt dækket ind, når studierne begynder

Når unge flytter hjemmefra, er forsikringer ofte noget af det sidste, de tænker på. Men det giver god mening at ofre lidt tid på at finde gode dækninger til fornuftige priser. For skader, uheld, ulykker og tyveri kan blive dyrt for en ung økonomi.


Nye studier, nye omgivelser, nye venner i hverdagen – og nogle gange endda flytning til en helt anden ende af landet. Det er en voldsom omvæltning at flytte hjemmefra og tage hul på studierne, og derfor risikerer mange unge at overse, at de ikke alene flytter væk fra deres forældre, men som regel også vinker farvel til forældrenes forsikring.


"Forsikringsforholdene kommer ofte i anden række, og det er der virkelig ikke noget at sige til," fastslår Daniel Gleesborg, kunderådgiver i Sparekassen, hvor vi har fokus på vigtigheden af, at også unge bliver godt dækket ind. "Vi prøver at informere unge om vigtigheden af at have forsikringerne i orden, men nu går vi skridtet videre og giver simpelthen en studierabat på 10 %." Har du også din bilforsikring hos Privatsikring, får du gratis førerpladsdækning med i købet.


Studierabatten bliver fratrukket, hvis den unge på 18-29 år tegner de to vigtigste basisforsikringer hos Privatsikring – indbo og ulykke. Og der er flere gode grunde til, at det lige er de to forsikringer, der er omfattet af tilbuddet.


Læs mere


Undervurderer ofte værdierne

Ifølge Daniel Gleesborg har langt de fleste i alle aldersgrupper en tendens til at undervurdere, hvor store værdier de egentlig råder over. Ved tyveri, brand eller hærværk kan man blive overrasket over, hvor dyrt det kan være at genanskaffe elektronik, bøger, tøj og andet af værdi.


"Skal man ud at købe en MacBook, en iPhone, måske et kamera og en Bluetooth-højttaler kan det alene godt beløbe sig til 25.000 kr. eller mere," siger Daniel Gleesborg: "Derudover dækker en indboforsikring også ansvar, hvis forsikringstageren ved et uheld skader andre eller deres ting, får elskader på hvidevarer og elektronik, ligesom man kan få retshjælp i nogle typer af private retssager."


Endelig kan indboforsikringen skræddersys med tilvalg som fx dækning ved cykeltyveri, så den passer til den enkeltes ønsker og behov.


Læs mere om Privatsikrings indboforsikring:


Godt dækket ind, hvis ulykken sker

Daniel Gleesborg vil også gøre op med et andet forhold, som navnlig berører de unge, for det er en aldersgruppe, der ikke er så opmærksom på, at der kan vente en ulykke rundt om hjørnet.


"Ulykkesforsikring er et godt supplement til indboforsikringen, da den træder til på nogle områder, der kan blive dyre, og som indboforsikringen ikke omfatter. Det gælder fx tandskader, hvis man har et uheld på cyklen på vej til uddannelsen eller kommer til skade under træning. Jeg ønsker ikke at male et skræmmebillede op, men regningen hos fx tandlægen kan vokse sig stor og gøre et indhug i det sjove, man ellers kunne have brugt pengene til."


Læs mere om Privatsikrings ulykkesforsikring:


Barrierer for et godt forsikringsvalg

Desværre oplever vi, at den unge aldersgruppe ikke rigtig involverer sig i valget af forsikring. Dels har det en lav interesse generelt, og dels kan det forekomme indviklet, for det er et område, som forældrene altid har taget sig af. Derfor er Daniel Gleesborg og hans kolleger optagede af at gøre det enkelt og ligetil at pakke en forsikring i flyttekasserne.


"Ingen forventer, at den unge, der skal til at etablere sig for første gang, vælger en forkromet forsikringspakke, men som minimum er det en god idé at have indbo- og ulykkesforsikringen på plads. Her er der den største risiko for at blive berørt, og her er der samtidig en stor risiko for, at det kan blive dyrt at komme galt af sted. Derfor giver det god mening at samle netop de to forsikringer," siger han.


Af samme grund er det også netop de to forsikringer, der er omfattet af den nye studierabat på 10 %. For at få rabatten skal den unge være mellem 18-29 år og være begyndt på en SU berettiget videregående uddannelse samt samle begge forsikringer hos Privatsikring.


Har den unge særlige dækningsbehov?

Vi er alle forskellige, og alle kan have behov for ekstra dækninger. Det kan være udvidet cykeldækning, briller, dækning ved udøvelse af farlig sport eller måske udvidet rejsedækning, hvis der venter lange studieture til udlandet. Besøg gerne Privatsikrings hjemmeside eller kontakt din rådgiver, så  sammensætter vi en skræddersyet løsning.Læs mere