Sparekassen-Djursland-Logo-2022

ELbillån

Drømmer du om at køre elbil?

Få finansiering til attraktiv pris.

Velkommen i Sparekassen

Vi er en Sparekasse med rødderne solidt plantet i vores nærområde. Vores mission er at være et selvstændigt, troværdigt og dynamisk pengeinstitut, der er tilgængelig på kundernes præmisser. 

I Sparekassen er vi tæt på kunderne og nede på jorden. Vi tager hurtige og kompetente beslutninger, og er altid til at få fat i.

Hos os kan man forvente at møde den samme rådgiver hver gang. Vores rådgivere sælger vores produkter, men vi oversælger aldrig. Vi ønsker at rådgive ud fra netop dine ønsker. Vore rådgivere belønnes ikke for at sælge. Tilfredse og loyale kunder er det vigtigste for os.

Læs mere

Læs vores nyheder

Sikker bank - sammen

Danske banker stopper i dag 60 procent af forsøg på digital svindel med betalinger.


Alligevel lykkedes det i 2022 kriminelle at slippe afsted med 425 mio. kr. af danske bankkunders penge. Det er en stigning på 27 pct. på blot et år.


Der investeres løbende i indsatser, der hjælper med at komme digital svindel til livs. Vi som bank kan ikke bekæmpe digital svindel alene – det kræver

opmærksomhed fra  dig som kunde.


Derfor skal vi huske hinanden på 3 simple råd:

  1. Lad dig ikke overtale
  2. Hold dine koder for dig selv
  3. Læs grundigt, og godkend med omtanke

Digital svindel er sårbart, og få tør stå frem. Derfor har vi fået en skuespiller til at fortælle en danskers personlige historie.

Vis hensyn og kommenter med omtanke.


Få simple råd og mere viden om digital svindel på www.sikkerbank.dk

Læs mere

Nu få endnu flere KundeKroner

Totalkredit har pr. 1. januar 2024 besluttet at forhøje KundeKroner-rabatten, så privatkunder med lån i Totalkredit får glæde af, at det går godt i Totalkredit.

KunderKroner-rabatten stiger fra 0,15% til 0,20% af din restgæld – med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2024 og gælder indtil videre til og med 2025.

Du får KundeKroner, fordi Totalkredit primært er ejet af en forening af kunder. Foreningen hedder Forenet Kredit.

Når Forenet Kredit tjener penge fra bl.a. ejerskabet af Totalkredit, så har de mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som vi kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Det er indtil videre besluttet, at der gives rabat frem til 31. december 2025. Men det er Totalkredits mål, at du også fremover vil få KundeKroner – og Totalkredit har givet KundeKroner hvert år siden 2017.


Så mange KundeKroner får du

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,20% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2025. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit får fremover fra Forenet Kredit.

Eksempel

Hvis du har et lån på 1 mio. kr., så kan du få 500 kr. i rabat pr. kvartal, hvilket svarer til 2.000 kr. om året. Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.


Har du et realkreditlån?

Hvis du har et realkreditlån, bliver din rabat automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

Læs mere

Stop muldyr - tal med dit barn

Et muldyr er en person, der stiller sin bankkonto til rådighed for kriminelle. 

Ofte sker det ved, at en person henvender sig og beder om hjælp til enten pengeoverførsel, indsættelse af kontanter eller kontanthævning. Det kan både være en, man kender ganske lidt og en, man kender godt.


Det er især unge i alderen 14-24 år, der lokkes til at være muldyr for kriminelle. Tal derfor med dit barn om, hvad det vil sige og hvilke konsekvenser, det kan have. Det, der kan virke som en hjælp for fremmed, en bekendt eller en ven og måske lettjente penge for en selv, kan være kriminelt.


3 gode råd


Læs mere på sikkerdigital.dk og politi.dk:


Undgå at hvidvaske penge for kriminelle


Forebyg at din teenager bliver mellemmand for hvidvask


Læs mere

1.000-kronesedlen udgår

Nationalbanken har besluttet, at 1.000-kronesedlen ikke længere skal være gyldig efter 31. maj 2025.


Hvis du ønsker at sætte 1.000-kronesedler ind på din konto i Sparekassen Djursland, har du følgende muligheder:

  • Kontantautomater: Du kan sætte dem ind via kontantautomater der indgår i KONTANTEN samarbejdet. Vær opmærksom på, at der er grænser for, hvor stort et beløb de enkelte automater kan tage imod.
  • I Sparekassen Djursland kan du også indsætte pengene i vores kontaktkasse i Langå afdeling. Du kan se åbningstiderne her

Vær opmærksom på, at hvidvaskreglerne pålægger dig at kunne dokumentere, hvor kontanterne stammer fra. Du vil derfor kunne blive mødt med krav om udfyldelse og underskrivelse af bilag om midlernes oprindelse. Du vil eventuelt også skulle indlevere dokumentation herfor. Kan du ikke det, risikerer du at blive nægtet at indsætte pengene på din konto.

Frem til 31. maj 2025 vil borgere og virksomheder fortsat kunne bruge 1.000-kronesedlen til at betale med. Både i butikker og i betalinger mellem borgere.

Samtidig med beslutningen om at udfase 1.000-kronesedlen hjemkalder Nationalbanken samtlige seddelserier før 2009. Du kan læse mere om Nationalbankens initiativ her

Læs mere

Sparekassen Djursland bliver en del af Opendo

Sparekassen Djursland bliver en del af Opendo, et leasingsektorsamarbejde mellem 16 pengeinstitutter.

Sparekassen Djursland bliver pengeinstitut nr. 16, der træder ind Opendo fællesskabet. Sparekassen Djursland ser nye forretningsmuligheder ved at indtræde i leasingsamarbejdet:

”Vores kunder efterspørger i høj grad fleksible finansieringsmuligheder. Vi ønsker at kunne afdække vores kunders behov, og leasing er en efterspurgt finansieringsform fra vores erhvervskunder” siger Peter Lading Sørensen, direktør i Sparekassen Djursland. ”Leasing ligger i naturlig forlængelse af de øvrige produkter vi har på hylden for at kunne afdække kundernes samlede finansieringsbehov og det giver vores erhvervsrådgivere mulighed for at tilbyde kunden en mere komplet pakke at finansieringsmuligheder” siger Peter Lading Sørensen videre.

Hos Opendo er man glad for at kunne udvide ejerkredsen med endnu et pengeinstitut:

”Vi er meget glade for, at Sparekassen Djursland kan se sig selv som en del af Opendo fællesskabet. Vi har en fortsat ambition om at samle en betydelig del af de danske pengeinstitutter i ejerkredsen” siger adm. direktør i Opendo Jacob Bangsted Christensen. ”Vi investerer meget i vores digitale værktøjer og har bygget et digitalt læringsunivers, der klæder erhvervsrådgiveren på til at tage dialogen direkte med kunden – det i kombination med erhvervsrådgiverens kendskab til kundens samlede økonomi tror vi på er den rigtige løsning” siger Jacob Bangsted Christensen videre.

Pengeinstitutterne tilbage i førersædet

Opendo blev stiftet i 2020 af oprindelig seks pengeinstitutter, et forsikringsselskab samt tidligere Totalkredit-topchef Troels Bülow-Olsen, som i dag er bestyrelsesformand for selskabet. Hovedtanken bag Opendo er at udnytte pengeinstitutternes distributionskraft og aktivere de indlånsoverskud, som pengeinstitutterne ligger inde med. Opendo har siden opstarten i 2020 oplevet en betydelig vækst i forretningsvolumen. Opendo administrer i dag leasingaftaler med en samlet volumen på over DKK 3,5 mia. og har i indeværende år oplevet en vækst på over 40%. Opendo har i dag 50 ansatte.
 

For yderligere information, kontakt:

-      Adm. direktør Jacob Bangsted Christensen, Opendo tlf: +45 53 77 14 41

-      Direktør Peter Lading Sørensen, Sparekassen Djursland tlf: +45 87 86 73 01

-      Bestyrelsesformand Troels Bülow-Olsen, Opendo tlf: +45 29 99 07 04 

Læs mere