Døgnboks og bestilling af kontanter

I Sparekassen Djursland har vi indgået et samarbejde med kontanthåndteringsvirksomheden NOKAS. Aftalen betyder, at NOKAS håndterer alt kontanthåndtering for vores erhvervskunder.


Det betyder for dig som erhvervskunde, at du får langt flere indbetalingsmuligheder i form af døgnboksindkast og pengeautomater.


Som erhvervskunde skal du derfor indgå en aftale med NOKAS, hvis du har brug for at benytte døgnboks, indbetaling i pengeautomater eller bestille mønter og sedler. Du kan læse mere om mulighederne her.


NOKAS har et landdækkende netværk af døgnbokse og pengeautomater under navnet KONTANTEN. Som kunde i Sparekassen Djursland kan du benytte alle døgnbokse og pengeautomater under navnet KONTANTEN.

Se oversigt over alle KONTANTEN døgnbokse og automater


Har du brug for døgnboks eller byttepenge?

Hvis du vil benytte KONTANTENS døgnbokse eller pengeautomater til indbetalinger, eller har behov for byttepenge i form af mønter, sedler eller valuta, skal din virksomhed have en indbetalingsaftale med NOKAS.


Du kan forvente cirka 3 ugers behandlingstid fra oprettelsen er gennemført og signeret med MitID. 


Cirka en uge før aftalens startdato vil du modtage et velkomstbrev fra NOKAS indeholdende startdato, koder til døgnboks og link til NOKAS' kundeportal (til registrering af deponeringer i døgnboks og bestilling af mønter, byttepenge og valuta) samt øvrig information. 


Du vil desuden modtage 50 døgnboksposer og labels. Yderligere døgnboksposer og labels kan efterfølgende bestilles på NOKAS' kundeportal. 

Opret aftale med NOKAS


Tag fat i din rådgiver eller kontakt NOKAS, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at tage fat i din rådgiver.


NOKAS' kundeservice står også til rådighed på tlf. 70 15 76 00, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.