Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg
Titel:

Sparekassen bringer vandet tilbage

Beskrivelse:

Sparekassen Djursland bringer vandet tilbage i springvand

Sparekassen Djursland i Grenaa har indgået en aftale med Norddjurs kommune om et økonomisk tilskud – så der igen kan komme vand i kommunens springvand ved Museum Østjylland i Grenaa.

Afdelingsleder Birgitte Buus udtaler, at ”Vi synes, at det vildt ærgerligt, at det smukke springvand ved indkørslen til byen er tørlagt – især i denne tid, hvor der er mange turister i byen. Vi lever af hurtige beslutninger i Sparekassen, kommunen var med på idéen, så – nu er der vand igen”. 

Formand for miljø- og teknikudvalget Jens Meilvang glæder sig over den hurtige reaktion fra Sparekassen Djursland, “ tilbuddet om økonomisk støtte falder på et tørt sted, det er positivt at lokale træder til og indgår samarbejde med kommunen i denne sag” siger Jens Meilvang.

Foreløbigt gælder aftalen for 2019, men Sparekassen er villig til at se på muligheden for en længerevarende aftale. ”Vi kan sagtens se det som en mulighed for andre lokale virksomheder til at hjælpe kommunen i en udfordrende tid. En velfungerende og attraktiv bosætningskommune er vigtigt for os alle, slutter Birgitte Buus”.

Få et tilbud