Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg
Titel:

Ny ung formand i Sparekassen Djursland

Beskrivelse:
 

Ung advokat bliver ny formand for Sparekassen Djursland

Samtidig kommer tre nye i bestyrelsen

Pernille Amstrup-Bønløkke er tiltrådt som ny formand for Sparekassen Djursland. Pernille er associeret partner i Lindhardt Steffensen Advokater, der har kontor i Grenaa og Skejby. Selv bor hun i True ved Tilst med sin mand og 2 børn, men er født og opvokset på en gård nær Aalsrode.

Der er tale om noget af et generationsskifte med valget af den 34 årige Pernille Amstrup-Bønløkke, der afløser Christian Staugaard Nielsen, som går på pension efter 32 år på formandsposten. ”Det bliver en stor udfordring, men jeg ser det som min fornemmeste opgave at videreføre stafetten. Det er sundt, at der kommer nye øjne på, uden at jeg skal forandre alt,” siger den nye formand.

Pernille Amstrup-Bønløkke har arbejdet hos Lindhardt Steffensen Advokater, siden hun blev færdig som jurist i 2009. I 2013 blev hun associeret partner. Hendes stærke faglige baggrund gav hende både en opfordring og et sikkert mandat til Sparekassen Djurslands repræsentantskab samme år.

Sparekassen skal favne bredt

I 2015 kom hun i sparekassens bestyrelse og blev næstformand allerede efter ét år, og nu formand efter to år. Bestyrelsesarbejde er dog ikke nyt for den unge advokat. Hun har gjort sin indflydelse gældende lige fra Lyngby og Omegns Jagtforening til forældrerådet i sine to døtres daginstitution. Hun erkender selv, at hun er konkurrencemenneske og ser frem til de udfordringer, der er knyttet til formandsposten. Hun har dybe rødder på Djursland, men ser det som en styrke, at hun nu bor lidt på afstand.

”Jeg kan se det hele lidt fra helikopteren, og det kan være meget sundt fra tid til anden. At kunne favne bredt er rodfæstet i den måde både jeg selv og sparekassen arbejder på, og det er også den vej, vi skal fortsætte ad. Vi er og skal være solidt plantet i nærområdet, uanset om der er en afdeling eller ej. Det er også vigtigt at følge med tiden og være moderne, og kunne fastholde eksempelvis de unge, mens de er i storbyen og læse,” siger Pernille Amstrup-Bønløkke.

Tre nye bestyrelsesmedlemmer

Samtidig med formandsskiftet har bestyrelsen fået tre nye medlemmer. Det er Allan Thorhauge fra Hornslet, Niels Ole Birk Nielsen fra Vivild og medarbejderrepræsentant og kunderådgiver Martin Ulsfort.

Reception 25. april

Sparekassen Djursland holder afskedsreception for den afgående formand, Christian Staugaard Nielsen på Allingåbro Hotel tirsdag den 25. april 2017 kl. 13.00. Her bliver der også mulighed for at hilse på Pernille Amstrup-Bønløkke og de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

Få et tilbud