Søg
Log på underskriftrum
Log på Netbank
Log på Netbank
Netbank privat
Netbank erhverv
Log på underskriftrum

Bestil kontanter


Bestil din valuta, dine mønter/byttepenge eller større kontantbeløb, lige når det passer dig.
I Sparekassen kan du altid bestille penge i form af valuta, større kontantbeløb og mønt/byttepenge her på siden. Pengene vil så være klar til udlevering i den ønskede kundeafdeling næstkommende torsdag, hvis de er bestilt senest tirsdag.

Valuta

Bestil din valuta til rejsen her på siden, så er du sikker på, at det ligger klar i kundeafdelingen, når du ønsker at hente det. Valuta skal bestilles minimum 10 dage i forvejen. Skal du bruge EURO, kan du altid hæve dem gebyrfrit i alle Sparekassens pengeautomater.

Store kontant beløb

Har du brug for et større kontantbeløb, end det du kan hæve i vores pengeautomater, kan du bestille det her på siden til udlevering i en valgfri kundeafdeling. Pengene skal bestilles minimum 10 dage i forvejen. 


Sparekassen skal i henhold til Hvidvaskloven kunne dokumentere midlers oprindelse. Derfor vil du i Sparekassen, blive anmodet om at udfylde en blanket ved større ind- eller udbetalinger. Blanketten kan ses herunder, men udleveres i Sparekassen i forbindelse med ekspeditionen. 


Skema til kontante ind- og udbetalinger

Scheme for cash deposits and payments

Mønt/byttepenge

Har du brug for større mængder mønt f.eks. i form af byttepenge til din virksomhed, kan de bestilles her på siden til udlevering i en valgfri kundeafdeling. Pengene skal bestilles senest tirsdag og vil være klar til udlevering næstkommende torsdag. 

Har du brug for kontanter, mønt/byttepenge eller valuta hurtigere, er du altid velkommen til at besøge vores kundeafdelinger i Auning og Langå, hvor vi har fysisk betjente kontantkasser. Vi kan dog ikke garantere, at vi altid har det beløb klar, som du ønsker, hvis det ikke er bestilt på forhånd. Du kan se åbningstiderne i kontantkasserne her.

Har du kontanter, der skal indsættes på din konto, herunder døgnboksindbetalinger, kan du hele døgnet alle ugens dage indsætte dem i vores ni pengeautomater, som findes ved alle vores afdelinger. Mønt kan indleveres i alle vores privatkundeafdelinger, hvorefter det senere optælles og sættes ind på din konto. 

 

Hævning i pengeautomat
Med et betalingskort kan du hæve penge i Sparekassens pengeautomater. Du kan hæve danske kroner eller Euro op til kr. 10.000 i tidsrummet kl. 9.00 til 18.00, ellers er beløbet kr. 6.000. Hæver du i pengeautomater ejet af andre pengeinstitutter, kan du hæve mellem kr. 2.000 og kr. 6.000 alt efter pengeinstitut. 

Bestil dine penge her:

  1. Er beløbet større end kr. 25.000 medbringes dokumentation ved afhentning.

    Dokumentation kan fx være købsaftale eller kvittering for køb/salg af aktiv. Ved gaver oplyses gavemodtager. 


  2. Vælg dato

 Se behandling af persondata

Få et tilbud