Log på underskriftrum
Log på Netbank
Søg

Bestil kontanter


Bestil din valuta, dine mønter/byttepenge eller større kontantbeløb, lige når det passer dig.
I Sparekassen kan du altid bestille penge i form af valuta, større kontantbeløb og mønt/byttepenge her på siden. Pengene vil så være klar til udlevering i den ønskede kundeafdeling efter 3 eller 10 dage.

Valuta

Bestil din valuta til rejsen her på siden, så er du sikker på, at det ligger klar i kundeafdelingen, når du ønsker at hente det. Valuta skal bestilles minimum 10 dage i forvejen. Skal du bruge EURO, kan du altid hæve dem gebyrfrit i alle Sparekassens pengeautomater.

Store kontant beløb

Har du brug for et større kontantbeløb, end det du kan hæve i vores pengeautomater, kan du bestille det her på siden til udlevering i en valgfri kundeafdeling. Pengene skal bestilles minimum 10 dage i forvejen.

Mønt/byttepenge

Har du brug for større mængder mønt f.eks. i form af byttepenge til din virksomhed, kan de bestilles her på siden til udlevering i en valgfri kundeafdeling. Pengene skal bestilles minimum 3 dage i forvejen.

Har du brug for kontanter, mønt/byttepenge eller valuta hurtigere, er du altid velkommen til at besøge vores kundeafdelinger i Auning og Knebel, hvor vi har fysisk betjente kontantkasser. Vi kan dog ikke garantere, at vi altid har det beløb klar, som du ønsker, hvis det ikke er bestilt på forhånd. Du kan se åbningstiderne i kontantkasserne her.

Har du kontanter, der skal indsættes på din konto, herunder døgnboksindbetalinger, kan du hele døgnet alle ugens dage indsætte dem i vores syv pengeautomater, som findes ved alle vores afdelinger. Mønt kan indleveres i alle vores privatkundeafdelinger, hvorefter det senere optælles og sættes ind på din konto. 

 

Hævning i pengeautomat
Med et betalingskort kan du hæve penge i Sparekassens pengeautomater. Du kan hæve danske kroner eller Euro op til kr. 10.000 i tidsrummet kl. 9.00 til 18.00, ellers er beløbet kr. 6.000. Hæver du i pengeautomater ejet af andre pengeinstitutter, kan du hæve mellem kr. 2.000 og kr. 6.000 alt efter pengeinstitut. 

Bestil dine penge her:


  1. Vælg dato

 Se behandling af persondata

Få et tilbud